2551305762 ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΒΥΡΗ 83, Αλεξανδρούπολη elissaiosaxd@gmail.com
hero image

 

 
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων - Περιφράξεις κτιρίων και εργοταξίων - Κατασκευή αγωγών & αεραγωγών - Μονώσεις αγωγών υγροποιημένου αερίου - Κατασκευή αιολικών πάρκων Αλεξανδρούπολη
 

H "Ελισσαίος" τεχνική κατασκευαστική εταιρεία αναλαμβάνει έργα κατασκευαστικών εργασιών κτιρίων, περιφράξεων, κατασκευαζει αγωγούς και αεραγωγούς στο εργοστάσιο της στην Ισπανία αλλά και την προετοιμασία εργοταξίων μεγάλων και μικρών έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας, σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και τους εξειδικευμένους συνεργάτες εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα ενός μεγάλου φάσματος κατασκευαστικών εργασιών. 

Κάθε χρόνο η εταιρεία Ελισσαίος αναπτύσσεται ραγδαία και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι της εμπιστεύονται την μελέτη και την ανάληψη τεχνικών έργων.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

H "Ελισσαίος" τεχνική κατασκευαστική έχοντας αναλάβει ένα τεράστιο αριθμό έργων όλα αυτά τα χρόνια όπως κατασκευές δρόμων, κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων, περιφράξεις κτιρίων και εργοταξίων, κατασκευή αγωγών και αεραγωγών, μονώσεις αγωγών υγροποιημένου αερίου και κατασκευή αιολικών πάρκων.

Όλα τα έργα που αναλαμβάνει η κατασκευαστική εταιρεία μας γίνονται μετά από τις κατάλληλες μελέτες και πάντα γίνεται η παράδοση του εκάστοτε έργου σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μπορούμε να διενεργήσουμε κατασκευαστικές εργασίες στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα άμεσα και με συνέπεια. 

Η κατασκευαστική Ελισσαίος έχει την δυνατότητα να αναλάβει και δημόσια αλλά και ιδιωτικά τεχνικά έργα.

 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να μελετήσουμε και να προβούμε στην κατασκευαστική εργασία που επιθυμείτε..