2551305762 ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΒΥΡΗ 83, Αλεξανδρούπολη elissaiosaxd@gmail.com
hero image
 
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ Κατασκευαστική εταιρεία | Κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων - Περιφράξεις κτιρίων και εργοταξίων - Κατασκευή αγωγών & αεραγωγών - Μονώσεις αγωγών υγροποιημένου αερίου - Κατασκευή αιολικών πάρκων Αλεξανδρούπολη

H "Ελισσαίος" τεχνική κατασκευαστική εταιρεία αναλαμβάνει έργα κατασκευαστικών εργασιών κτιρίων, περιφράξεων, κατασκευαζει αγωγούς και αεραγωγούς στο εργοστάσιο της στην Ισπανία αλλά και την προετοιμασία εργοταξίων μεγάλων και μικρών έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρεία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια την κύρια έδρα της στην χώρα της Ισπανίας ενώ στην Αλεξανδρούπολη διαθέτει υποκατάστημα που μπορεί να εξυπηρετήσει τις γύρω περιοχές αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

 
 
 
 
 
 

 

 

   
  ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διατηρούμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας υψηλό και ποιοτικό διότι μας ευχαριστεί να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας στο μέγιστο αναλαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα τεχνικών έργων.
   
 
  Κατασκευή Δρόμων
  Κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων
  Περιφράξεις κτιρίων και εργοταξίων
  Κατασκευή αγωγών - αεραγωγών
  Μονώσεις αγωγών υγροποιημένου αερίου
  Κατασκευή αγωγών φυσικού αερίου
  Ανάληψη Δημοσίων τεχνικών έργων
  Προετοιμασία εργοταξίου
  Μελέτες
  Κατασκευή Αιολικών Πάρκων
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με προσεκτική επιλογή εξειδικευμένου προσωπικού αλλά και συνεργατών, τεχνογνωσία, ειλικρίνεια και συνεχόμενη ενημέρωση στις πιο σύγχρονες ανάγκες και μεθόδους, η κατασκευαστική εταιρεία Ελισσαίος είναι έτοιμη να σας προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών κατασκευαστικών έργων σε ασυναγώνιστες τιμές και με εγγύηση για ένα αποτέλεσμα το οποίο θα καλύψει κάθε σας απαίτηση.


Πριν αναλάβουμε οποιοδήποτε κατασκευαστικό έργο διενεργούνται πάντα οι απαραίτητες μελέτες με τα καταλληλότερα εργαλεία.
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η υψηλή ποιότητα στις κατασκευαστικές εργασίες εξυπηρετώντας την Αλεξανδρούπολη, ολόκληρηρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να μελετήσουμε και να προβούμε στην κατασκευαστική εργασία που επιθυμείτε...